Vegansk madplan - Uge 4

Se mit køleskab!

Lige pt. går jeg sygemeldt pga en depression, som jeg heldigvis er i behandling for. Derfor handler jeg lige nu hver dag, som betyder at alle ugens ingredienser bliver handlet lidt ad gangen og de alle ikke er at finde i mit køleskab. Grunden til dette er, at jeg tvinger mig ud hver dag, og det er en sejr for mig, i sig selv. Mit køleskab er ikke smukt og fancy, som feks de store bloggere på Instagram, men indrømmer gerne, at et nyt køleskab ville være lækkert! Lige nu kigger jeg lidt på nogle beholdere til køleskabet, for som i kan se på billederne under jer, står mine grøntsager på tallerkner og i plastikbeholdere. Min plan er med tiden, at få skiftet al mit plastik ud med glas. De beholdere jeg har fundet, kan i se ved at trykke HER.

Som i kan se, har jeg ikke det vilde. Men som i også kan se, er jeg 100 % klar til mandagens ret, som er Mia Sommers pipfri i karry, som kan findes på min uge 4 madplan. Klik her for at komme til den.

Som noget helt andet, så er jeg ret glad for chokolade. Og som stor chokolade entusiast, har jeg selvfølgelig en favorit pålægschokolade. For mig er det lige nu en luksus at spise chokolade, da jeg prøver at tabe julekiloene igen. Så derfor har jeg forkælet mig selv med min absolut favorit pålægschokolade.

Kunne du lide dette indlæg. Følg mig endelig herinde eller smid en kommentar. Vil altid gerne høre jeres meninger.

xOxO MommaBear 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vegansk madplan - Uge 4