Vegansk hotdogs med Naturli'

Vegansk rugbrødsdag

Da jeg blev veganer tænkte jeg med det samme, at spise rugbrød ville blive en umulighed. Men det er faktisk virkelig lækkert, især her i 2019. Ikke nok med, at grønt er lækkert på rugbrød, er vi så heldige at der er kommet virkelig mange slags vegansk pålæg som smager fantastisk. Der er til alles smag, og man kan genskabe mange danske smørbrød og gøre dem 100 % plantebaserede.

Idéer:

Du tænker sikkert: ÅH NEJ; skal jeg lave alt det?

Hvis du ligesom jeg egentlig helst vil stå så lidt i køkkenet, så frygt ej. Jeg vil da linke til de vegansk pålæg, som jeg elsker virkelig meget. Nogle skal bestilles og andre kan købes i fysisk butik. Alt kommer du til at vide, ved at klikke på linket ved hvert pålæg.

Og hvad jeg kan sige? Dette er ikke kun 10 % af, hvad man kan få til sin rugbrødsmad. Jeg håber i er klar!

xOxO MommaBear

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vegansk hotdogs med Naturli'