Vegansk madplan - Uge 6

MommaBear lukker

Kære alle.

Det er med sorg i hjertet at jeg kan mærke, at overskuddet omkring MommaBear IKKE kommer tilbage. Jeg har slettet siden på Facebook og Instagram, men hjemmesiden vil forblive her til evig tid, så i kan frit benytte de gamle madplaner. Jeg undskylder den pludselige beslutning, men kan mærke jeg virkelig bliver nødt til at lytte til mig selv.

Jeg takker for de fantastiske år i har støttet mig.

xoxo MommaBear

PS hvis i stadig vil følge med i mit liv kan i følge mine to Instragrams.

@mjelsi

@itsjstjules

2 kommentarer

  • Sus

    Tusind tak for dit kæmpe arbejde igennem årerne, Line. Det har virkelig hjulpet min økonomi og ikke mindst min daglige fantasi

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tabita

    Øv hvor trist. Tak fordi du lader siden stå! Ønsker dig alt godt.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vegansk madplan - Uge 6